Mobilt Bredbånd

1. Velg datamengde

DETTE ABONNEMENTET HAR FRI FART
229,-pr md.

2. Velg utstyr

  •  Netgear - AC810s
    Netgear - AC810sEn hendig batteridreven ruter som er svært kraftig.
  • Huawei B525s 4G+ Hjemmeruter
    Huawei B525s 4G+ HjemmeruterSuveren kapasitet og rekkevidde.
  • Nei takk, jeg trenger bare SIM-kort.

Bruk pr dag

Med 7 GB i måneden kan du pr dag bruke ca:

Surfing

60minutter

Musikk

45minutter

Video

10minutter

HD-film

0minutter
Huawei B525s 4G+ Hjemmeruter899,-
Mobilt Bredbånd 7 GB / pr md.229,-
Minste totalpris (12 md. avtaletid)3647,-
Å betale nå 899,-

Mange fordeler med Mobilt Bredbånd

Én boks - Wifi flere steder

Med Mobilt bredbånd fra Telia har du lynrask WiFi hjemme, på hytta og hvor som helst i ett og samme abonnement - helt uten installasjon.

Enkelt å komme i gang, ingen installasjon

Med vårt Mobilt bredbånd er det enkelt å komme i gang. Det er rett og slett bare å sette inn SIM-kortet, plassere ruteren der det passer deg og koble på strøm.

Suveren 4G-hastighet

Telia bygger dekning som aldri før. Allerede nå har mer enn 9 av 10 nordmenn tilgang til 4G, og nå tilbyr vi høyhastighets mobilt internett til hele 98 prosent av befolkningen.

4G+ (LTE-A) klare rutere

Nå får du 4G+ rutere når du kjøper Mobilt Bredbånd. Det betyr at du vil oppleve betydelig bedre hastighet og kvalitet der hvor nettet er bygd ut med denne nye teknologien. Teoretisk hastighet er opp til 300mb/s ned og 50mb/s opp.

14 dagers dekningsgaranti

Dekningsgarantien vår gir deg 14 dagers åpent kjøp. Er du ikke fornøyd med dekningen og kvaliteten, får du pengene tilbake.

Et fullverdig alternativ som Hjemmebredbånd

Den utrolige utviklingen innen mobilt bredbånd og 4G gjør at vårt mobile bredbånd nå er et fullgodt alternativ til fast bredbånd hjemme. Vår 4G+ Hjemmeruter har siste wifi teknologi (AC) og gir en topp moderne bredbåndsopplevelse hjemme.

Du har Fri fart og etter 7 GB reduseres hastigheten til 64 Kbit/s. Det påløper ingen ekstra kostnader, men du kan kjøpe ekstra datapakker.

Med Fri fart er estimert høyeste hastighet for nedlastning 220 Mbit/s og for opplasting 35 Mbit/s. De faktiske hastighetene avhenger av kapasitet og andre forhold. Les mer om hastighet og betydningen av det her: https://telia.no/hastighet

Dette får du hos Telia

icon-frifrakt

Levering

Få pakken trygt frem ved å enten velge Klikk & Hent, levering til postkontor eller ekspresslevering hjem på døren. Bestiller du før klokken 15 med ekspresslevering vil du få varen neste dag.

icon-support

Trenger du hjelp?

Er det noe du lurer på eller trenger hjelp med? Kontakt vår fantastiske kundeservice på tlf 924 05050 eller via chatten som du finner her på venstresiden. Åpningstider: 08-20 (09-17) 10-15

icon-paymentoptions

Betalingsalternativ

Betal trygt og sikkert med enten kort eller faktura. Telia samarbeider med Nets for sikre kortbetalinger som følger alle nasjonale og internasjonale sikkerhetsstandarder