OUTLET: Førpris 1199,-

Marshall Monitor

Hodetelefonene MONITOR tar for seg alt det Marshall står for innen lyd pakket inn i tøft Marshall-design. Monitor er de første over-ear-hodetelefonene fra Marshall. Dette gir en lukket og samlet lyd med god lydisolering slik at du kan konsentrere deg om musikken din uten å bli forstyrret av lyder fra omgivelsene. De myke øreputene sitter tett, men samtidig lett mot hodet for å fortsatt beholde den gode komforten etter flere timer i musikkstudioet, hjemme i sofaen, eller ute på byen.
Velg farge:
699,-
Få på lager (2)
Marshall Monitor Black Varemerket Marshall ble dannet i England på 1960-tallet i en musikkforetning, når Jim Marshall ville skape en lyd som de lokale musikerne virkelig ville ha. Resultatet ble en gitarforsterker med tyngre og større lydbilde enn de noensinne hadde hørt tidligere. Nå, femti år senere, er fortsatt Marshall et merke å regne med på lik linje med rock, el-gitar og trommer.

Hodetelefonene MONITOR tar for seg alt det Marshall står for innen lyd pakket inn i tøft Marshall-design. Monitor er den første over-ear-hodetelefonene fra Marshall. Dette gir en lukket og samlet lyd med god lydisolering slik at du kan konsentrere deg om musikken din uten å bli forstyrret av lyder fra omgivelsene. De myke øreputene sitter tett, men samtidig lett mot hode for å fortsatt beholde den gode komforten etter flere timer i musikkstudioet, hjemme i sofaen, eller ute på byen.

På utsiden av øreklokkene sitter Marsall-logoen med hvit skrift, mens det sorte vinyllæret gjenskaper den ekte Marshall-følselsen fra deres forsterkere. Lyd er personlig. Med Marshall Monitors unike FTF-system kan du tilpasse lyden til akkurat hvordan du vil ha det. Ta av de magnetiske øreputene og velg om du vil ha på eller av de avtagbare FTF-lydfilterne som sitter i øreklokken. Med filterne på får du et mykere og varmere lydbilde. Vil du istedenfor høre de skikkelige høye frekvensene og få en klarere lyd tar du filterne av. Hvordan du vil ha det bestemmer du selv, Monitor leveres med lydfilterne montert.