Samsung Galaxy Watch 4G 46mm

– Samsung Galaxy Watch er den beste smartklokken vi har testet - Tek.no 29. september

Ved første øyekast ser dette ut som en klokke i pen, tidløs design og rustfritt stål som passer til alle anledninger. Med ved neste øyekast oppdager du at innsiden gir deg så mye mer.

  • Smartklokke fra Samsung i klassisk design og rustfritt stål
  • Mulighet for oppkobling til mobilnettet uavhengig av mobiltelefonen, takket være eSIM.
  • Kompatibel både med Android 4.4 og nyere og iOS 9.0 eller nyere.
  • Opptil 4 dagers batteritid for 46mm-modellen
  • Vannbestandig (5 ATM)

Ønsker du å benytte klokken med eSIM kontakt Telia Kundeservice på telefon 92405050 eller chat etter å ha mottatt klokken.

Velg farge:
3999,-
På nettlager

Mulighet for tilkobling til mobilnettet

Galaxy Watch støtter eSIM som gjør det mulig å ta imot meldinger og svare på samtaler uten telefonen, men også i situasjoner der det er upraktisk eller upassende å ta frem mobilen. Du slipper å føle deg stresset over å ikke vite hva som hender i omverdenen når du ikke har mobilen i nærheten. Du kan være oppkoblet likevel. 52mm-modellen fungerer i opptil 3 døgn på en opplading ved normalt bruk.

Mulighet for Spotify og treningsapper

Galaxy Watch gjør det mulig å ha oversikt over treningsapper og streamingtjenester direkte på armen. Hvis du har Spotify Premium kan du ha spillelistene dine offline i klokken. Du kommer også til å oppdage at flere av favorittappene dine finnes i optimaliserte versjoner for Galaxy Watch, blant annet de populære treningsappene fra Under Armour.

samsung watch 002

Smart treningsassistent

Med innebygget pulsmåler og GPS kan du følge treningsøkten både på løperunden og når du styrketrener. Klokken registrerer flere forskjellige treningsformer automatisk, slik at du får oversikt over all mosjon i løpet av dagen, fra trappene hjemme, og til shoppingrunden. Hvis du vil, kan du også stille inn opptil 17 forskjellige treningsformer og skape ditt eget styrketreningsskjema manuelt. Du får i tillegg praktisk informasjon om ditt eget stressnivå og hvileperiodene dine for hele døgnet. Klokken blir helt enkelt en smart og enkel støtte til en sunnere livsstil, uten at du behøver å ha med deg mobilen. I tillegg er det ofte praktisk å være oppdatert på meldinger og samtaler i situasjoner der det er fint å slippe å ha mobilen fremme.

Innebygget smart GPS-funksjonalitet

GPS-funksjonen i Galaxy Watch er utviklet ytterligere, og du kan blant annet velge å ha geografisk styrte varslinger, for eksempel å få en oppdatering når du går forbi matbutikken om mangler noe i kjøleskapet.

Tilkobling til mobilen

Du har selvfølgelig også mulighet til å bruke den som en forlengelse av mobilen, med WiFi og Bluetooth, uansett om du har en Android eller iOS-mobil.

samsung watch 004

Tekniske spesifikasjoner

Skjerm

1,3" (360X360) rund SUPER AMOLED

Tilkobling

A-GPS/GLONASS BT 4.2, WI-FI, NFC

Prosessor

EXYNOS 9110 DUAL CORE 1.15GHz (ULTRA LOW POWER)

Minne

4 GB INTERNMINNE, 1.5 GB RAM

Batteri

472 mAh, trådløs lading